Mailbox instellen

De informatie die u nodig hebt om uw e-mail client te configureren vindt u hier:

• Log in op uw controlepaneel: https://my.qualiweb.be
  • Bovenaan kiest u 'Mijn Producten' > 'E-mail Hosting'.
  • Kies 'Beheer' bij de domeinnaam die u wil configureren.
  • Bij het verticaal menu links klikt u op 'Mailboxen'.
  • Rechts vindt u een Details knop voor elk mailadres dat u aangemaakt hebt. Klikt u op de 'Details' knop, dan zal u de servernamen zien met de poorten tussen haakjes, en de grootte van de mailbox.

Om het u een beetje gemakkelijker te maken zetten we hier alle instellingen nog even op een rijtje:

• Kies bij servertype tussen POP en IMAP
  • Vink aan: Beveiligde verbinding vereist (SSL)
  • POP3: pop3.mailprotect.be (SSL poort:995 of poort:110 zonder SSL)
  • IMAP: imap.mailprotect.be (SSL poort:993 of poort:143 zonder SSL)
  • Selecteer 'Clear text'
  • Vul uw volledige e-mailadres in als login of gebruikersnaam
  • SMTP: smtp-auth.mailprotect.be (SSL poort:465 of poort:2525 zonder SSL)
  • Vink aan: Vereist Authenticatie