E-mailadres aanmaken

Om een e-mailadres aan te maken hebt u een domeinnaam en hosting nodig.

• Log in op uw controlepaneel: https://my.qualiweb.be
  • Bovenaan kiest u 'Mijn Producten' > 'E-mail hosting'.
  • Click op 'Beheer' bij de domeinnaam waarvoor u de e-mail account wil instellen.
  • In het verticale menu links kiest u 'Mailboxen'.
  • Onderaan geeft u de naam van de mailbox in en klik op '+ Mailbox toevoegen' rechts.
  • Een invulformulier verschijnt. Vul een wachtwoord in en herhaal het.
  • Kies de grootte in het uitklapmenu.
  • Klik op '> Mailbox aanmaken'.
  • Om het u gemakkelijk te maken verschijnt nu een venster met alle informatie over uw e-mail account zodat u deze informatie kunt kopiĆ«ren naar uw e-mail client.